Notice: Undefined property: YjsgCheckBrowser::$Name in /home/sape01/domains/terapevtskidotik.si/public_html/templates/baseline/yjsgcore/yjsg_core.php on line 338

Notice: Undefined property: YjsgCheckBrowser::$Name in /home/sape01/domains/terapevtskidotik.si/public_html/templates/baseline/yjsgcore/yjsg_core.php on line 341

Notice: Undefined property: YjsgCheckBrowser::$Name in /home/sape01/domains/terapevtskidotik.si/public_html/templates/baseline/yjsgcore/yjsg_head.php on line 213
Terapevtski dotik - O Dotiku

O dotiku

Petra Šmid Seljak, terapevt

Dotik je izraz moje neomajne želje početi stvari, s katerimi lahko pomagam drugim in sebi.

Svojo poklicno pot sem začela kot delovna terapevtka. Po diplomi sem praktična znanja pod vodstvom odličnih mentorjev utrjevala pri delu z otroki s posebnimi potrebami, s starostniki, z zdravimi in z dojenčki s težavami.

Želje, samoizpraševanje in življenje samo so me vztrajno vračali na pot iskanja znanja. Osvojila sem različne terapevtske tehnike in metode, ki jih izvajam v Dotiku. Za izvajanje storitev sem ustrezno certificirana in jih opravljam strokovno in odgovorno.

 

                    

 

Sodelavci

Sabina Laknar, terapevt

Biti medicinska sestra pomeni slišati, čutiti in pomagati. Sabina v vlogi diplomirane medicinske sestre vse to nesebično počne že dobro desetletje v enem izmed domov za stare.

Želja po odkrivanju in razumevanju celovitosti človeka jo je ves čas gnala dalje, iskala in osvajala je nova znanja in na nekem križpotju je Bownova terapija našla njo. Postala je certificirana Bownova terapevtka in Emmet terapevtka. Je članica Društva Bownovih terapevtov Slovenije.

Sedaj uspešno združuje obe področji. Srčno verjame v svoje poslanstvo, s široko paleto pridobljenih znanj pa strokovno, kakovostno, predvsem pa z ljubeznijo pomaga lajšati bremena in bolečine fizičnega telesa in tistega nevidnega, a zato toliko bolj ranljivega.

Sabina dobro ve, da za vse, kar počne, potrebuje zdravo telo in močnega duha. Še vedno v najlepših tridesetih letih zato svoj prosti čas namenja plavanju in kolesarjenju, rada jo ubere na kakšen hrib, in če se le da, tudi zapleše.

Imate vprašanje? Uporabite spodnji obrazec ali pošljite elektronsko pošto na naslov terapevtskidotik@gmail.com
Prosim izpolnite vsa polja.
captcha
Ponovno naloži
trzaska23_vrhnika.jpg
prostor_cakalni.jpg
prostor1.jpg

Terapevtski dotik

Petra Šmid Seljak s.p.
dipl. delovna terapevtka
terapevtka razvojno nevrološke
obravnave, Bownova terapevtka

 

Tržaška 23, 1360 VRHNIKA

051 395 059

terapevtskidotik@gmail.com

Delovni čas

po predhodnem
telefonskem naročilu.